Noord Brabantlaan 2, 5651 LX Eindhoven040-2125123info@vlaggenleverancier.nl9.00-17.30

Winkel vlaggen zijn met een vlaggenstok en -houder bevestigd aan de muur en kunnen makkelijk verwisseld of binnengehaald worden.

Kenmerkend voor de winkel vlaggen zijn de vorm en toepassing. Deze vlaggen zijn altijd leesbaar omdat de vlag recht naar beneden hangt. Dit rechte model ‘valt’ beter naar beneden. De winkelvlag heeft om een gleuf aan de bovenzijde die schuin over de vlaggenstok geschoven moet worden.

Winkel vlaggen worden bedrukt op PVC of soms ook op vlaggenpolyester 110gr. PVC Is zwaarder en hierdoor blijft de winkelvlag automatisch naar beneden hangen. Kleuren en ontwerpen zijn goed zichtbaar. De vlag wordt aan beide zijde bedrukt.

Formaten winkel vlaggenWinkel vlaggen

De winkelvlag is te verkrijgen in ieder gewenst formaat. Wij adviseren de standaard formaten.

Standaard formaten zijn:

  • 50x50x100 (stoklengte <150cm)
  • 75x75x150cm (stoklengte 200cm)
  • voor afwijkende formaten kunt u informeren

Informatie over winkel vlaggen

De winkel vlaggen zijn te bestellen van 2 tot duizenden stuks. Het aantal stuks dat u besteld zal uiteindelijk ook doorslaggevend zijn voor de prijs. Een hoger aantal is daarom interessanter voor een lagere stukprijs. Houd rekening dat de winkelvlag een gebruiksproduct is en dus vormen van slijtage zal krijgen. We adviseren onze klanten daarom ook om per jaar rekening te houden met 2 tot 3 vlaggen die nodig zijn om te zorgen dat u altijd goed verzorgde vlaggen heeft hangen. Afhankelijk van de weersomstandigheden.

Bepalend voor de prijs is het aantal kleuren in een design en dus de oplage.

Voor winkel vlaggen zijn een vlaggenstok en houder noodzakelijk.

 

Voor een prijsopgave voor de winkel vlaggen en vlaggenstok kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Share
Menu