Noord Brabantlaan 2, 5651 LX Eindhoven040-2125123info@vlaggenleverancier.nl9.00-17.30

Geslaagdvlaggen: een passend afscheidscadeau voor uw leerlingen


Wilt u uw leerlingen een mooi afscheidscadeau meegeven in 2017?

De geslaagdvlag is voor examenleerlingen een prachtig cadeau bij de bekendmaking van hun eindexamen en een mooie blijvende herinnering aan de school.  Daarnaast zijn deze geslaagdvlaggen voor de school zelf natuurlijk het perfecte middel om op te vallen in de straten en buurtomgeving. De geslaagdvlaggen worden namelijk samen met de boekentas buitengehangen en blijven zo voor een langere periode zichtbaar voor iedereen. Kortom, een optimale kans om te laten zien dat uw college deze prestatie heeft mogelijk gemaakt.

Voorbeelden van reeds geleverde geslaagd vlaggen

Specificaties geslaagdvlaggen

Op de vlag wordt de schoolnaam en/of -logo van samen met het woord GESLAAGD gedrukt in een mooi design.

Het formaat is standaard 70*100cm. Andere formaten zijn indien gewenst ook mogelijk. De geslaagdvlag wordt compleet voor u gemaakt, van opmaak tot aan de verzending. U dient enkel een logo aan te leveren en bepaalt zelf het uiteindelijke ontwerp. Indien wenselijk maken we dan ook verschillende versies van uw geslaagdvlag. Zo kunt u zelf bepalen welke versie het beste past bij de uitstraling van uw college.

Ook is het mogelijk om een speciale geslaagdwimpel mee te geven aan de leerlingen. Voor meer informatie over de geslaagdwimpel adviseren wij u om persoonlijk contact met ons op te nemen.

Prijsopgave geslaagdvlag

Benieuwd naar de geslaagdvlag voor uw college? Neem contact op via het contactformulier op deze site of vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor de speciale geslaagdvlag.

U zult zien dat afhankelijk van het aantal vlaggen de prijs enorm voordelig voor uw college uitvalt.

Vraag nu gratis een voorbeeldvlag aan!

Onze opmaakstudio maakt graag een gratis voorbeeld van een geslaagdvlag voor uw college. Zo krijgt u een goed beeld hoe uw college het beste voor de dag komt.

Bel ons: 040-2125123

 

geslaagdvlaggen

Een voorbeeld van geslaagdvlaggen bij de leerlingen thuis

Share
Menu