Noord Brabantlaan 2, 5651 LX Eindhoven040-2125123info@vlaggenleverancier.nl9.00-17.30

Tennisdoeken als communicatiemiddel

Post 5 of 46

Als tennisclub wil je natuurlijk dat je spelers beschut en uit de wind staan tijdens het tennissen. Tevens is het prettig als de sponsoren duidelijk zichtbaar zijn bij uw club. Gebruik tennisdoeken als communicatiemiddel voor uw club.

Tennis doeken

Tennis doeken

Tennisdoeken als communicatiemiddel voor uw club

De tennisdoeken voor aan de hekken zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Het ligt eraan hoe groot het hek is en hoe groot u het doek wil. Afhankelijk van het formaat kunnen wij de doeken maken en geheel naar wens bedrukken. De meest voorkomende en gebruikelijke tennisdoeken zijn gemaakt van mesh materiaal. De doeken zijn in het groen te verkrijgen. Het logo of de tekst wordt gedrukt in het zwart. U kunt natuurlijk ook andere kleuren doek krijgen, bijvoorbeeld een blauw doek. Dit zie je bij meer tennisverenigingen.

Meer informatie

Voor een passend advies over uw tennisdoeken als communicatiemiddel kunt u contact met ons opnemen. Op kantoordagen van 9.00-17.30. Wij zijn bereikbaar op het nummer +31 (0)40 212 51 23 en mailen kan naar info@vlaggenleverancier.nl. Of bezoek onze pagina over tennisdoeken. Voor informatie over spandoeken, banieren of andere communicatie middelen, kijk op onze site ww.vlaggenleverancier.nl.

Vlaggenleverancier
Ruysdaelbaan 3F
5642 JJ Eindhoven

Menu