Noord Brabantlaan 2, 5651 LX Eindhoven040-2125123info@vlaggenleverancier.nl9.00-17.30

TafelvlaggenTafelvlaggen; klein maar toch een opvallend communicatiemiddel!

De tafelvlaggen zijn al jaren een fantastisch medium voor reclame- en identiteitsboodschappen. Onder andere bij conferenties, promoties, campagnes en dealerdagen heeft de tafelvlag een grote uitwerking.

De tafelvlag kan voorzien worden van beeldmerken en/of logo’s en verschillende creatieve boodschappen. Een populair product wat doeltreffend ingezet kan worden waarvoor ze bedoeld zijn!

De tafelvlag is er in diverse vormen. Ze kunnen verticaal hangen, horizontaal hangen als banier of zelfs verwisseld worden. Ook de uitstraling van de tafelvlaggen kan variëren door het gebruik van een houten of chrome voet. De vlag of banier kan worden gemaakt uit 2 materiaalsoorten. Een accetaat vlag is enkelzijdig te bedrukken. Een vlag van satijn is dubbelzijdig te bedrukken en heeft een meer kwalitatieve uitstraling.

Tafelbanier Chroom Satijn

Tafelbanier Chroom Satijn

Tafelvlaggen Hout Accetaat

Tafelvlaggen Hout Accetaat

Tafelvlaggen Chroom Satijn

Tafelvlaggen Chroom Satijn

Subtiel en eenvoudig

Tafelvlaggen zijn zeer effectief om uw gasten te informeren over uw naam, organisatie of functie. Dit gebeurt dan ook op een subtiele en eenvoudige manier.

 

 

 

Geïnteresseerd in tafelvlaggen? Vraag nu een offerte aan. Vlaggenleverancier heeft een zeer snelle levertijd en denkt met uw wensen mee.

Tafelvlaggen Chroom

Onze tafelvlaggen zijn ook verkrijgbaar in luxe uitvoering zoals de versie in het chroom. Wilt u meer informatie neem dan contact op met ons om u te laten informeren over onze producten.

Re-Flag tafelvlaggen

Deze tafelvlag is ideaal voor hergebruik. Door de toepassing van een wisselbare inlay, is deze tafelvlag te hergebruiken voor allerlei bijeenkomsten. De Re-Flag is er in diverse formaten en is alleen leverbaar als houten variant. Kijk op de pagina van deze vlag voor meer informatie.

Bent u nu niet zeker welke optie voor u het meeste geschikt zou zijn? Neem dan gewoon even vrijblijvend contact  met ons op. Telefonisch via: 040-2125123

Meer dan alleen tafelvlaggen

Vlaggenleverancier.nl heeft meer vlaggen dan alleen tafelvlaggen. Zo hebben we bijvoorbeeld ook grote gevelvlaggenbanieren en verschillende soorten losse vlaggen in onze collectie. Vlaggen bedrukken kan geheel naar uw wens worden gedaan, en ook qua maat en stof hebt u meestal veel keuze.

Share
Menu