Noord Brabantlaan 2, 5651 LX Eindhoven040-2125123info@vlaggenleverancier.nl9.00-17.30

 VlaggenmastenVlaggenmasten voor vlaggen en banieren

Masten zijn te leveren in verschillende soorten materialen, vormen, formaten en bevestigingen. Aluminium masten hebben nauwelijks onderhoud nodig. De masten worden standaard wit gepoedercoat, of grijs geanodiseerd geleverd inclusief koord, kikker en knop. Ze zijn te leveren als recht of tap-lopend model en in diverse formaten vanaf 3m (recht model) tot en met 8m.

De polyester masten zijn van hoge kwaliteit glasvezel polyester en zijn onderhoudsarm. De gebruikte materialen
geven de mast een grote flexibiliteit, lange levensduur en groot uithoudingsvermogen.

Formaten, advies & montage

Ze zijn te leveren in de formaten vanaf 6m tot met 12m. Bevestiging kan op verschillende manieren, afhankelijk van de wensen. Dit kan middels een grondbuis, kantelconstructie, muurbeugels of mastblok. Ook de montage kunnen wij verzorgen. Omdat diverse factoren een grote rol spelen voor de keuze en plaatsing van uw vlaggenmasten, laat u dan altijd door ons adviseren en neem nu contact op.

Over Vlaggenleverancier.nl

We zijn al jaren een van de beste leveranciers van vlaggen en masten in Nederland. Vlaggenleverancier.nl zorgt voor goede producten, levert perfecte service en staat altijd open voor een praatje met haar klanten. Daarbij hebben we brede expertise op het gebied van marketingcommunicatie en kunnen we u passend adviseren over de verschillende vlaggen.
Vlaggenmasten_Pro_8m_Spitters1

Wilt u een offerte aanvragen?

Wilt u vlaggen of vlaggenmasten bestellen? U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen. Ook kunt u ons via e-mail altijd benaderen. We helpen u dan snel verder door uw vragen te beantwoorden of contact met u op te nemen.

Vlaggenmasten en meer

U kunt bij ons terecht verschillende soorten reclamevlaggen, spandoeken en bijvoorbeeld tafelvlaggen. Kijk verder op de site voor meer informatie over de vlaggen en bestel ze via het offerteformulier of door via e-mail contact met ons op te nemen.

 

Share
Menu