Noord Brabantlaan 2, 5651 LX Eindhoven040-2125123info@vlaggenleverancier.nl9.00-17.30

Beurs en Inrichting

Om uw winkel, vergaderlocatie of beursstand makkelijk in richten met blikvangers, zijn er verschillende opties mogelijk. Naast de beachvlaggen, kan vlaggenleverancier snel en eenvoudig voorzien in de volgende eyecatchers.

vlag16 (Custom)Tafelvlaggen

Deze subtiele eyecatcher is te gebruiken voor vergaderingen, conferenties, markertingacties en beurzen. Ze zijn in 2 formaten te leveren in accetaat of satijn. De voet en mast kunnen in een houten of chrome versie worden geleverd.

vlag17 (Custom)Tafelvlag RE-Flag

Deze tafelvlag is ideaal voor hergebruik. Door de toepassing van een wisselbare inlay, is deze tafelvlag te hergebruiken voor allerlei bijeenkomsten. De Re-Flag is er in diverse formaten en is alleen leverbaar als houten variant.

L-bannerL-banner

L- banners zijn eenvoudig te gebruiken promotionele eye catchers. De L- banner wordt gemaakt van decotex en is makkelijk te vervoeren en op te zetten. Het aluminium systeem wordt samen met een handige draagtas geleverd.

 

vlag21-300x300Decotex frame

Om zeer mooi afgewerkte doeken op een zeer nette manier te presenteren, kunnen geprinte doeken gespannen worden in een alu-frame. Ook hier is elk formaat mogelijk.

Indoor banierIndoor banier

De indoorbanier is een echte eyecatcher voor beurzen, winkels en promotieacties. Deze zijn makkelijk op te hangen door een eenvoudig systeem. Boven en onder zijn de banieren verstevigd en verzwaard met houden of aluminium stokken. Indoorbanieren zijn in elk gewenst formaat te leveren

 

Roll up bannerRoll up banner

Roll-up banners zijn eenvoudig te gebruiken promotionele eyecatchers. De roll-up banner is makkelijk te vervoeren, op te zetten en is al vanaf 1 stuk te leveren. De aluminium cassette zorgt voor een moderne en nette uitstraling.

Share
Menu