Noord Brabantlaan 2, 5651 LX Eindhoven040-2125123info@vlaggenleverancier.nl9.00-17.30

BeachvlaggenBeachvlaggen zijn goed zichtbaar, makkelijk te plaatsen en vallen op!

De beachvlag met logo is van grote afstand herkenbaar vanwege de opvallende vorm. Een beachvlag is uitstekend geschikt om aandacht te trekken bij event, winkels, beurzen en outdoor communicatie. Een beachflag is eenvoudig op te zetten en makkelijk te vervoeren. Beachvlaggen worden namelijk als complete set geleverd met een flex-mast, keuze uit voetsoort en draagtas.

Beachvlag SuperB_XL5

Beachvlag

U bent bij vlaggenleverancier.nl aan het juiste adres voor beachvlaggen van de hoogste kwaliteit. De beachvlaggen zorgen ervoor dat uw organisatie zichtbaar is bij ieder outdoor evenement, of brengen herkenbaarheid als u ze buiten bij uw kantoor of winkelpand plaatst.

Of u nu een enkele, of meerdere beachflags nodig heeft, vlaggenleverancier.nl levert ze graag. We hebben drie verschillende modellen beachvlaggen in onze collectie: de beachvlag standaard, de zonnevlag en de beachvlag druppel. Voor specificaties, zoals de exacte maat van de vlaggen, kijk verder bij het assortiment van beachvlaggen.

Evenementen en beachflags

Beachflags (Engelse benaming vooor beachvlaggen) worden vaak gebruikt op evenementen. Hier wordt ook wel het woord ‘eventflags’ of ‘eventvlaggen’ voor gebruikt. Mensen die uw organisatie zoeken op een evenement, zien de vlaggen al van ver en vinden direct hun weg naar uw stand of kraampje. De vlaggen zorgen dus voor ideale herkenbaarheid.

Wilt u beachvlaggen bestellen?

U kunt nu een offerte aanvragen door het offerteformulier op de website in te vullen. We sturen u de offerte dan geheel vrijblijvend toe. Heeft u specifieke vragen over een van onze producten, dan kunt u altijd bellen of mailen.

U kunt ook bij ons terecht voor andere vlaggen dan beachvlaggen. Zo bieden we bijvoorbeeld ook gevelvlaggen, spandoeken en banieren. U vindt bij ons de juiste vlag voor iedere gelegenheid.

Ons advies

Vraag nu vrijblijvend een prijsopgave aan. Vlaggenleverancier adviseert u graag over het model, het formaat, de keuze voor de voet soort en het ontwerp.

Ontwerp

Voor de opmaak zijn productsheets met stramien beschikbaar. Vraag deze op.

Share
Menu