Noord Brabantlaan 2, 5651 LX Eindhoven040-2125123info@vlaggenleverancier.nl9.00-17.30

Banier hoogformaat

Een banier wordt gemaakt van sterk vlaggenpolyester of air mesh. Beide materialen zijn duurzaam, stevig en laten wind (extra goed) door. Hierdoor vindt er minder slijtage plaats. Het formaat wordt bepaald door de hoogte van de mast.

Hoogformaat banieren

Banieren zijn het ideale communicatiemiddel om uw bekendheid te vergroten of specifiek een bepaalde Hoogformaat vlaggenboodschap over te brengen. Het grote voordeel van banieren in vergelijking met andere vlaggen: banieren zijn altijd leesbaar, of er nu veel wind, of geen wind staat. U bestelt bij vlaggenleverancier voordelige banieren van hoge kwaliteit.

Wilt u hoge kwaliteit banieren aanschaffen, waarbij foto’s, tekst en uw logo zeer duidelijk zijn gedrukt? U wordt geholpen door vlaggenleverancier.nl. Vlaggenleverancier is een jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in vlaggen, spandoeken en banieren. We beantwoorden ook uw vraag naar banieren met genoegen.

Banieren – materiaal

De banieren zijn van hoogwaardig polyester of air mesh gemaakt. Beide materialen zijn zeer geschikt voor banieren, omdat ze win doorlatend zijn. Dit beperkt slijtage, zodat uw banieren lang mee kunnen. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot de materiaalkeuze, kunt u contact met ons opnemen.

Verschillende maten naast de keuze voor een materiaal, kunt u tevens de maat van de banieren kiezen. De standaardmaat is 100x300cm, maar afwijkende maten zijn meestal ook mogelijk. Vlaggenleverancier.nl is u graag van dienst. Wilt u de prijsopgave van uw eigen banieren ontvangen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, dan sturen wij u de offerte toe.

 

Share
Menu